Πρόταση-έκπληξη για Νάγκι!

Το κάρφωσε με Νάγκι ο Παναθηναϊκός - Δείτε το γκολ (vid)

Τσάβι Ρόκα και Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το Νάγκι για αυτό και στο τριφύλλι ψάχνονται με κάθε τρόπο για την παραμονή του.

Να πληρωθεί ρήτρα 700.000 ευρώ στη Λέγκια είναι πολύ δύσκολο, οπότε οι πράσινοι ψάχνουν άλλους τρόπους για να τον κρατήσουν.

Στο πράσινο ρεπορτάζ παίζει δυνατά τις τελευταίες ώρες το όνομα του Μπόρχα Βάγε της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, ωστόσο δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη Sportday, ο Ρόκα ξεκινήσει άμεσα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τη Λέγκια για να βρεθεί άλλος τρόπος απόκτησης του Ντομινίκ Νάγκι.

Ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να καταβάλει τις 700.000 ευρώ της ρήτρας του και θα γίνει προσπάθεια με πρόταση… έκπληξη. Δηλαδή να να βρεθεί μία φόρμουλα συνιδιοκτησίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News