Ψήφισαν υπέρ της επανέναρξης, όχι από Αλαφούζο!

Σε αυτές τις χώρες κοιτάει για τεχνικό διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Μετά από σχετικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Super League, η πρόταση – εισήγηση των ομάδων που επικράτησαν, είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος τάχθηκε η πλειοψηφία των ομάδων στη σημερινή (29/4) τηλεδιάσκεψη της Superleague.

Oι περισσότερες ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης της σεζόν, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκφράζει την έντονη άρνησή του και τον Μάκη Γκαγκάτση από πλευράς ΠΑΟΚ να έχει ενστάσεις.

«Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση»

Το τέλος της αφαίρεσης έξι βαθμών για τις ομάδες που δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα αποφάσισε να προτείνει στην ΕΠΟ η Superleague.

Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας και με ψήφους 8-6, αποφάσισαν ότι από τη νέα σεζόν δεν θα υφίσταται η ποινή του -6.

«Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση», είπε ο Αλαφούζος, με τον εκπρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης να συμφωνεί μαζί του και να ζητάει πλήρη απάλειψη ποινών. Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε πρόστιμο.

Να μην αφαιρούνται βαθμοί ψήφισαν οι ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Λαμία και Ολυμπιακός.

Την αφαίρεση 3 βαθμών ψήφισαν οι ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Βόλος, Ατρόμητος, ΟΦΗ και λευκό η ΕΠΟ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News