Η αντίδραση Αλαφούζου στην «εξαγορά της ΠΑΕ»!

Η αντίδραση Αλαφούζου στην «εξαγορά της ΠΑΕ»!

Το απόγευμα της Παρασκευής κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν κονσόρτσιουμ από την Κίνα να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας μάλιστα πως οι διαδικασίες θα είχαν ολοκληρωθεί αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Τα συγκεκριμένα, σενάρια πάντως διαψεύδονται κατηγορηματικά από την πράσινη ΠΑΕ, που υποστηρίζει χαρακτηριστικά πως «βρίσκονται μόνο στη φαντασία όσων τα εμπνεύστηκαν».

Αναλυτικά από το πράσινο στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν ότι «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα περι συζήτησης και διαπραγμάτευσης για την πώληση της ΠΑΕ σε κονσόρτσιουμ κινεζικών εταιριών. Όλα όσα εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό βρίσκονται μόνο στη φαντασία όσων εμπνεύστηκαν το σενάριο».

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωνε έκπληκτος με τα συγκεκριμένα σενάρια και η «οριστική εξαγορά» της ΠΑΕ, όπως έγραφε το δημοσίευμα, οδήγησε την ΠΑΕ σε άμεση παρέμβαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News