Παναθηναϊκός για Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός για Μλαντένοβιτς

Η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του Παναθηναϊκού, είναι ένα από τα βασικά «ζητούμενα» για τους «πράσινους» το εφετινό καλοκαίρι.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ινσούα στον Παναθηναϊκό παραμένουν ελάχιστες και ήδη ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων” εξετάζει περιπτώσεις παικτών για να καλύψει το κενό του.

Μία εξ αυτών είναι και του Φιλίπ Μλαντένοβιτς σύμφωνα με τη “Sportday”. Ο 28χρονος αριστερός μπακ της Κυπελλούχου Πολωνίας ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής Σερβίας στα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro, ενώ προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 28 συμμετοχές και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη Λέχια αγωνίζεται από τον Γενάρη του 2018 και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρνήθηκε δις να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News