Μπηχτή Λυμπερόπουλου: «Κακώς έφυγε ο Κυράστας την πρώτη φορά»
Δυστυχώς δεν ήταν ψέμα… Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κυράστας.
Πρώτη του Απρίλη ήταν που τα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν και έμοιαζαν με ψέμα, καθώς ουδείς ήθελε να πιστέψει πως «χάθηκε» πρόωρα ο Γιάννης Κυράστας.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Πράσινη, τονίζει ότι αν δεν αποχωρούσε την πρώτη φορά, το τριφύλλι θα έκανε μεγάλα πράγματα.
Ο Λυμπερόπουλος αρχικά τόνισε ότι «κακώς απομακρύνθηκε ειδικά την πρώτη φορά. Ο Κυράστας για την εποχή του ήταν ένας σύγχρονος προπονητής. Βρήκε μία πάρα πολύ καλή φουρνιά παικτών στην πρώτη θητεία Παιδιά που είχαν γίνει άνδρες ποδοσφαιρικά όπως εγώ ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Γκούμας. Βρήκε τη σωστή χημεία Μεταξύ των δυο θητειών δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος».
«Τη δεύτερη φορά ήταν πιο διπλωμάτης και δεν βάραγε τη μπουνιά στο μαχαίρι με την καλή έννοια. Αν δεν αποχωρούσε την πρώτη φορά αυτή η φουρνιά ήταν ικανή για μεγάλα πράγματα και φάνηκε στη συνέχεια και στην Ευρώπη. Αν γινόταν καλύτερη διαχείριση ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα πράγματα. Δεν έπρεπε ν αποχωρήσει για κανέναν λόγο. Δουλεύαμε καλά υπήρχε εκπληκτικό κλίμα. Στη δεύτερη θητεία του η πίεση ήταν πολύ μεγαλύτερη και ήθελε πιο διπλωματία με τα βαριά χαρτιά. Το είχε κι αυτό φανερώνει πόσο έξυπνος ήταν»», κατέληξε ο Λύμπε.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού