Αυτό είναι το πλάνο για τα play off

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα ώρα: Μόνο πρόκριση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ποιες σκέψεις κάνουν στην Super League για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αν και εφόσον αυτό καταστεί εφικτό εν μέσω πανδημίας.

Όλα είναι στον αέρα αυτή την στιγμή όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας του κορωνοϊού που επισκιάζει τα πάντα.

Έτσι και τα play off της Super League που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν ξεκινήσει χθες, Σάββατο (14/3), αναβλήθηκαν με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει την καλύτερη δυνατή λύση για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και φυσικά την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Μετά την Τρίτη θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο οι ομάδες θα επανεξετάσουν την κατάσταση και σύμφωνα με τη «Live Sport» το πιο ρεαλιστικό σενάριο που θα πέσει στο τραπέζι, είναι εφόσον το Euro μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2020, να ξεκινήσουν τα play off τον Μάιο και να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο (μέχρι τις 20 του μηνός).

Όλα αυτά, φυσικά, εξαρτώνται από το πώς θα εξελιχθεί η πρωτόγνωρη για την σύγχρονη ιστορία κατάσταση με τον κορωνοϊό, αφού σε κάθε περίπτωση η προστασία της δημόσιας υγείας είναι σε απόλυτη προτεραιότητα και όχι ο αθλητισμός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News