Scouting Report: Ελεύθεροι τερματοφύλακες για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι τερματοφύλακες για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά να ψάξει για έναν τερματοφύλακα που θα μπορέσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, με ελεύθερη μεταγραφή ή ως δανεικό και το κασέ του δεν θα ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

Τo newspao.gr κάνει μία…γύρα στην αγορά και παρουσιάζει περιπτώσεις προσεχώς ελεύθερων παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση.

Αναλυτικά:

Φαμπιάνο: Ο 32χρονος τερματοφύλακας κάνει μία εξαιρετική σεζόν στην Ομόνοια έχοντας 11 παιχνίδια (7 clean sheets). Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από μυικό πρόβλημα, αλλά στα παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε ότι είναι από τους καλύτερους κίπερ στην Κύπρο. Στο παρελθόν έχει παίξει -μεταξύ άλλων- στην Πόρτο.

Εμίλ Μπαλαγιέφ: Στα 26 του, βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που αποχώρησε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μετά. Πλέον αγωνίζεται στη Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν, ενώ έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Κλαούντιο Ράμος: Ο 28χρονος κίπερ της Τοντέλα πραγματοποιεί σταθερά καλές εμφανίσεις (φέτος έχει 25 συμμετοχές), βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την πορτογαλική ομάδα – στην οποία είναι από το 2012, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική Πορτογαλίας.

Γέργκ Ζίμπενχαντλ: Ο 30χρονος τερματοφύλακας αποτελεί τον βασικό κίπερ της Στουρμ Γκρατζ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος. Φέτος έχει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News