Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι: Τι κανάλι και η ώρα μετάδοσης 7-6-2020

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό το μεσημέρι της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να ξαναβρεί αγωνιστικό ρυθμό πριν τη δεκάδα αγώνων για τα πλέι οφ.

Ο στόχος του «τριφυλλιού» ως το τέλος της σεζόν δεν αποτελεί άλλον από την τρίτη θέση, εκεί όπου βρίσκεται η ΑΕΚ με διαφορά επτά βαθμών, έπειτα από τη νίκη της «Ένωσης» την περασμένη αγωνιστική επί του «Τριφυλλιού».

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα υπολογίζει τους Γιόχανσον, Ινσούα και Σένκεφελντ, ενώ ενδέχεται να δώσει ευκαιρίες και σε νεαρούς παίκτες, ανάλογα και με το σκορ του ημιχρόνου.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Χαμογελάει ο Δώνης στο ενδεχόμενο άρσης της ευρωπαϊκής ποινής – Το καρφί για τις μεταγραφές του καλοκαιριού

“Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Ο στόχος μας είναι να γίνουμε κανονικός Παναθηναϊκός. Ναι μεν αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μια καλή ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε ένα επίπεδο πιο πάνω. Μέσα στην διαδικασία θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά στην τρίτη θέση, ώστε την επόμενη σεζόν να έχει μικρύνει η ψαλίδα από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Έχουν ξεφύγει για παρόμοιους λόγους, αυτοί οι δύο,  έχουν ξεφύγει τα μπάτζετ. Αν καταφέρουμε του χρόνου να είμαστε κοντά, θα ήταν επιτυχία. Αν το καλοκαίρι κάναμε καλύτερες μεταγραφικές επιλογές, ίσως να ήμασταν καλύτεροι. Από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι.”

Έχετε μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο για το ενδεχόμενοάρσης της ποινής του ευρωπαϊκού αποκλεισμού;

“Άσχετα με την τιμωρία, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει στόχος. Υπάρχουν επιμέρους στόχοι, πολύ μεγάλοι. Δεν είναι δική μας δουλειά να σχολιάζουμε το θέμα της τιμωρίας, αυτά  αφορούν δικηγόρους. Αυτό που λέμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι μακάρι να γίνει. Θα είναι πολύ μεγαλύτερο το ενδιαφέρον από το να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τρίτοι ή τέταρτοι. Είναι αλλιώς να κάνεις προγραμματισμό για να μπεις στους ομίλους. Το λέω και χαμογελάω. Δεν νομίζω πως έχει ξαναγίνει αλλά μακάρι να γίνει. Δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί μετά θα απογοητευθούμε περισσότερο αν δεν γίνει.”

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 15:00 σε τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Novasports 1 HD. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News