Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός ώρα: Η χρονιά δεν τελείωσε - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η ΣΦΑΓΗ και τα Highlights

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό τρεις στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος (15:00, Novasports 1 HD, Newspao.gr) με σκοπό την επιστροφή του στις νίκες.

Οι πράσινοι μεσοβδόμαδα ολοκλήρωσαν τη σειρά των τεσσάρων ντέρμπι με μια εντυπωσιακή νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα με 2-0, αλλά και τον αποκλεισμό τους από τη διοργάνωση του Κυπέλλου από τον «Δικέφαλο του Βορρά» με συνολικό σκορ 3-0.

Το δύσκολο πρόγραμμα πέρασε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μπροστά του τρία βατά παιχνίδια για να ξαναβρεί ρυθμό ενόψει των πλέι οφ.

Ο Γιώργος Δώνης καλείται να διαχειριστεί τρεις απουσίες στην αμυντική γραμμή του «τριφυλλιού», καθώς έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Γιόχανσον και Σένκεφελντ, αλλά και ο τραυματίας Ινσούα.

Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και πάλι ο Αγιούμπ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όταν εισήλθε στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός θα κοιτάξει να αυξήσει την απόστασή του από τον Πανιώνιο με ελλείψεις, καθώς ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει – μεταξύ άλλων – τον Αριγίμπι. Παρόν ο πρώην πράσινος, Μουνιέ.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός ώρα: Χατζηγιοβάνης για αποκλεισμό από ΠΑΟΚ, βόλεϊ και συνέχεια…

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν ευχάριστος ο αποκλεισμός. Πρέπει να τον ξεπερνάς και γρήγορα. Όσο στεναχωριέσαι έχεις και κακή ψυχολογία για το επόμενο ματς που έρχεται. Οπότε εγώ προσπαθώ να το ξεπερνάω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Με στεναχώρησε σίγουρα, αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Συνεχίσουμε με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Δεν είναι αγγαρεία. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς. Παίζουμε με τον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έκανε κάποιες μεταγραφές. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να μπούμε μέσα σαν μεγάλη ομάδα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στα τρία ματς».

Για το ότι ο Παναιτωλικός «καίγεται» για τη νίκη: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς γιατί ο Παναιτωλικός χρειάζεται τους βαθμούς. Αν είμαστε αυτοί που έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και να δείξουμε ποια είναι η μεγάλη ομάδα».

Για τη νίκη της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού: «Εννοείται ότι το είδα. Τι να πω… Ήταν συναρπαστικό! Ήταν τέλειο, πιο τέλειο δεν γινόταν».

Για το αν σκέφτεται να πάει στον τελικό στο Μαρούσι: «Με μεγάλη μου χαρά. Δεν έχω πάει ποτέ σε βόλεϊ, αλλά θα πήγαινε εύκολα σ’ αυτό το παιχνίδι. Ήταν τρομερό, δεν το περίμενε κανείς. Να μην τα παρατάς ποτέ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News