Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πιο συντηρητικά στην Τούμπα - Τα πλάνα Δώνη

Έτοιμος για το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός, με το Γιώργο Δώνη να μην μπορεί να υπολογίσει στον Ινσούα.

Σε ότι αφορά τώρα το πλάνο του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης θα «πατήσει» στην ενδεκάδα που θεωρεί πως είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Αγιούμπ, Ανουάρ, Νούνες και Καμπετσής.

Εκτός έμεινε ο Ινσούα, καθώς δεν ξεπέρασε το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί και χθες συνέχισε τη θεραπεία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News