PAO ALIVE: Αυτός είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος (pic)

PAO ALIVE: Αυτός είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος (pic)

PAO ALIVE: Αν υπάρχει ένας επώνυμος επιχειρηματίας, κυριολεκτικά ένας, αφού ως τώρα οι άλλοι δεν έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη, που στηρίζει το “Pao Alive” αυτός ακούει στο όνομα Δημήτρης Βρανόπουλος.

PAO ALIVE: Φυσικά μιλάμε για τον νούμερο ένα καταθέτη, με συνολικό ποσό 50.000 ευρώ από την ημέρα που ξεκίνησε το συγκεκριμένο εγχείρημα, από το συνολικά -εξαιρετικά χαμηλό- ως τώρα ποσοστό των 727.000 ευρώ.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Βρανόπουλο, ο οποίος το 1988 δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Λονδίνο ανοίγοντας την εταιρεία «PROTON SERVICES LTD», με αντικείμενο τα ανταλλακτικά πλοίων.

Το 1992, ίδρυσε μία αντίστοιχη εταιρεία στην Ελλάδα, την «PROTON MARINE LTD» αναλαμβάνοντας αντιπροσωπείες εξοπλισμού και ναυπηγεία.

Το 2000 ο Δημήτρης Βρανόπουλος δημιούργησε την «MARINE PLUS», η οποία έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση ναυπηγείων του εξωτερικού, επισκευές, μετασκευές και καινούριες κατασκευές και στην οποία είναι κύριος μέτοχος και Γενικός Διευθυντής.

Τέλος, δημιούργησε και την «JNE MARINE LTD» με αντικείμενο την εμπορία ανταλλακτικών και την αντιπροσώπευση ναυτιλιακού εξοπλισμού.

Παρακάτω μπορείτε να τον δείτε σε φωτογραφία με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

PAO ALIVE: Αυτός είναι ο Δημήτρης Βρανόπουλος (pic)

Με πληροφορίες από ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News