Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming: Την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν στο πρώτο εντός έδρας ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται απόψε τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν επιθυμεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Super League στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (19:15, Novasports 2).

Το αποψινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους «πράσινους», καθώς πριν από μερικούς μήνες η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε ηττηθεί με σκορ 3-1 από τους Κρητικούς στο ΟΑΚΑ και τότε είχε επικρατήσει χαμός για εκείνο το αποτέλεσμα.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» αναμένεται να παραταχθεί με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Νούνες, Πούγγουρα και Ινσούα.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Δώνης, Κουρμπέλης και Ζαχίντ. Δεξιά θα παίξει ο Κολοβός, αριστερά ο Χατζηγιοβάνη και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Μολό, Περέα και Καμπετσής.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Ο Ματίας Γιόχανσον δήλωσε άγνοια για τα σενάρια αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε την πίστη του ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη και μίλησε για τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιόχανσον:

Για το αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία και αν είναι απογοητευμένοι από αυτό το παιχνίδι: «Βεβαίως, είμαστε απογοητευμένοι από αυτό τον αγώνα. Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Η Λαμία είναι μια δύσκολη ομάδα, παρ’ όλα αυτά φύγαμε με τον ένα βαθμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε χαρούμενοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούστηκαν γύρω από το όνομα του τις προηγούμενες ημέρες:
«Δεν έχω ακούσει τίποτα, ούτε από την πλευρά του μάνατζερ μου. Από εκεί και πέρα, εμένα μου αρέσει εδώ και είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα τα πάει πολύ καλύτερα».

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Στην επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο 18χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον κρατάει στο Τριφύλλι έως το 2022», αναφέρει η ανακοίνωση.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19.15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos ofi live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News