Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

  • 17/8/2019 – 20:30
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming: Κάνει… πρόβα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο τους τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται (20:30, Novasports1) την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο του φιλικό (δέκατο συνολικά) πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, καθώς το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τη Λαμία εκτός έδρας για την πρεμιέρα της Super League.

Εκτός αποστολής έχει μείνει -όπως αναμενόταν- ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή, όπως και ο Βασίλης Ξενόπουλος, αλλά και ο Εμμανουηλίδης, ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο.

Φυσικά, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Μπεκ, που αποκτήθηκε πρόσφατα.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να κάνει το τελικό… μοντάρισμα πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά και να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα, ενώ εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι 22 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του, διότι πρόκειται για πρόβα τζενεράλε.

Εισιτήρια υπάρχουν για τον κόσμο, διότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και πολλοί Αθηναίοι απουσιάζουν για τις διακοπές τους, ενώ δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το πόσοι φίλαθλοι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Τα εκδοτήρια θα είναι, φυσικά, ανοιχτά μέχρι την τελευταία στιγμή στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ όσοι θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήριο θα πρέπει να έχουν την κάρτα φίλοι του Παναθηναϊκού, όπως ισχύει πλέον.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Απογευματινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής και τακτικής και τέλος παιχνίδι τριων ομάδων στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Μπουζούκης και Βασίλης Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αυριανή (17/08) φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ξάνθη, στο Ολυμπιακό στάδιο.

Σε αυτή περιλαμβάνονται οι Διούδης, Κότσαρης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Αποστολάκης, Δώνης, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες και Μολό.

[the_ad id=”309115″]

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Βρισκόμαστε, πλέον, στην καρδιά του Αυγούστου. 9 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στον κακό δαίμονα που λέγεται Λαμία και περίπου δυο εβδομάδες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Συνεπώς, μια πρώτη αποτίμηση- αν και το ρόστερ δεν έχει κλείσει – για τα όσα έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας μπορούμε να κάνουμε.

Έφυγαν από τους «πράσινους» ο Κάτσε, ο Άλτμαν, ενώ δεν υπολογίζονται ποδοσφαιριστές όπως οι Μουνιέ, Παντελάκης, Οικονόμου, Τζανδάρης. Θα δοθούν, επίσης, δανεικοί οι Στάικος, Βέργος και Εμμανουηλίδης.

Ειδικά για τον τελευταίο, ο μεγάλος στόχος είναι να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες και να επιστρέψει ακόμη πιο ώριμος.

Άλλωστε, από το να παίζει λίγα λεπτά ένα μεγάλο ταλέντο στα 18 του, είναι προτιμότερο να αγωνίζεται 90λεπτα και να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά. Αυτή είναι και η λογική των ανθρώπων της ομάδας με την περίπτωση του νεαρού.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα οι Νούνες, Ζαχίντ, Κολοβός, Μολό, Μπεκ και ο νεαρός Κόναν, περισσότερο ως επένδυση για το μέλλον. Ντύθηκαν, λοιπόν, στα πράσινα ποδοσφαιριστές, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Οι παίκτες που ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού έχουν μια παραπάνω ποιότητα απ’ αυτούς που υπήρχαν από πριν στο ρόστερ, αλλά και παραστάσεις. Το τελευταίο σημαίνει ότι στον Παναθηναϊκό μπαίνει και εμπειρία, που τόσο πολύ έλειψε την περασμένη χρονιά.

Το ρόστερ αποκτά ένα βάθος και μάλιστα ποιοτικό. Θυμηθείτε τι συνέβη την περσινή σεζόν. Οι «πράσινοι», μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα, «μπούκωσαν». Όχι γιατί δεν είχαν τρεξίματα, αλλά διότι δεν ήταν δυνατόν να βγει μια σεζόν σε υψηλό επίπεδο με ρόστερ 13-14 παικτών, εκ των οποίων οι μισοί ήταν άπειροι.

Αναμένουμε και τις υπόλοιπες αναγκαίες κινήσεις. Όλα δείχνουν ότι ο Τζακ Ρόντγουελ θα γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Το κλίμα είναι θετικό, βρισκόμαστε στις τελικές συζητήσεις και ο Άγγλος, αν δεν αλλάξει κάτι, θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Δε χωρά αμφιβολία ότι για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό μια τέτοια κίνηση αποτελεί υπέρβαση. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή ο οποίος και τη διάθεση έχει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, αγωνιζόμενος σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον εμπιστοσύνης, και μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της μεσαίας γραμμής συνολικά, δίπλα σε Κουρμπέλη και Δώνη.

Θα αποκτηθεί, επίσης, ως γνωστόν, ένας ακόμη φορ ως εναλλακτική λύση πίσω από τον Μακέντα και ένας κεντρικός αμυντικός.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Να είστε σίγουροι ότι στην ομάδα- ποδοσφαιρικά πάντα- γίνεται όχι απλώς καλή, αλλά εξαιρετική δουλειά. Οι Νταμπίζας και Δώνης δημιουργούν έναν Παναθηναϊκό πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, δίχως πολλά… φρου – φρου κι αρώματα.

Με μια βάση αποτελούμενη από την περσινή ομάδα και με τις κατάλληλες ενισχύσεις, έχοντας ως μεγάλο στόχο έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, πιο ανταγωνιστικό και πιο γεμάτο.

Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν, μπορεί η διοίκηση να μην εμπνέει κανέναν φίλο της ομάδας, αλλά τουλάχιστον οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι τα πάντα λειτουργούν επαγγελματικά με τα σωστά και τα λάθη, όπως, άλλωστε, συμβαίνει παντού.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Ή μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το Panathinaikos Xanthi live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News