Όλα ανοικτά με τους «4» που ψάχνουν ομάδα
Δυσκολίες στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών συναντά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση μνημονίου, παρόλο που έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε μεταγραφές.
Το πρόβλημα της ρευστότητας δεν έχει ξεπεραστεί, ωστόσο, έχει επισκιαστεί από τις πρόσφατες προσθήκες, αλλά και εκείνες που αναμένεται να γίνουν άμεσα.
Οι πράσινοι έχουν εξασφαλισμένα σημαντικά έσοδα για την επόμενη διετία, όμως, το παρόν δεν παύει να είναι δύσκολο. Σύμφωνα με τη Livesport τέσσερις είναι οι περιπτώσεις που επιδεινώνουν την οικονομική κατάσταση του Τριφυλλιού.
Τα ελάχιστα χρήματα που διαθέτουν οι πράσινοι πρέπει να αξιοποιηθούν και για τους «κομμένους» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι – εφόσον βρουν ομάδα – θα λάβουν μία καλή αποζημίωση.
Μουνιέ και Οικονόμου προπονούνται ατομικά στο Κορωπί, ο Δώνης φαντάζει απίθανο να τους καλέσει ξανά στην πρώτη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστεί κάποιος σύλλογος άμεσα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει την κάλυψη ολόκληρου του συμβολαίου τους.
Τζανδάρης και Στάικος θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από την ομάδα, ενώ «ανάσα» ήταν η επιστροφή του Άλτμαν στο Ισραήλ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες