Φουλ για επιθετικό ο Παναθηναϊκός
Ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης περιλαμβάνεται στο μεταγραφικό σχεδιασμό της θερινής περιόδου για τον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη να «κλείνουν» με τριάδα στο «9».
Συγκεκριμένα, οι πράσινοι διαθέτουν αυτή τη στιγμή τους Φεντερίκο Μακέντα και Νίκο Βέργο για την κορυφή της επίθεσης (ο Καμπετσής αποδίδει καλύτερα σε ρόλο εξτρέμ).
Στο μυαλό των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να έρθει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής με κύριο χαρακτηριστικό το σκοράρισμα.
Άγνωστο παραμένει το ποσό που θα διατεθεί για την επικείμενη μεταγραφή, αφού προτεραιότητα θα δοθεί στην έλευση ενός αξιόλογου στόπερ και χαφ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΠάντως, οι πράσινοι θέλουν να δουν ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα στη θέση του στράικερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ