Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 3/8/2019 – 21:00
  • Türk Telekom Arena
  • Novasports 2

Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ σε φιλικό προετοιμασίας. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό για τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη, έχοντας δύο σημαντικές απουσίες.

Το «τριφύλλι», το οποίο επέστρεψε για λίγες ημέρες στη βάση έπειτα από την παραμονή του στην Ολλανδία, αντιμετωπίζει στις 21:00 (Novasports2) τη Γαλατάσαραϊ του Κώστα Μήτρογλου (και του Γκάρι Ροντρίγκες) στην Πόλη.

Με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιάννη Μπουζούκη να έχουν τεθεί εκτός μάχης, καθώς ο αρχηγός των «πράσινων» προφυλάσσεται και ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι τραυματίας, ενώ την ίδια ώρα κρίνεται ανέτοιμος -όπως είναι λογικό- ο Γιοάν Μολό.

Στην αποστολή για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Νούνες, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Θεοχάρης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός, Ζαχίντ, Κόναν, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

[the_ad id=”309153″]

Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η επιλογή του Παναθηναϊκού ήταν να δώσει φιλικές αναμετρήσεις υψηλότατου επιπέδου και μεγάλου βαθμού δυσκολίας.

Μετά τις αναμετρήσεις στην Ολλανδία λοιπόν, ήρθε η ώρα για να συνεχιστεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Απόψε το «τριφύλλι» θα δοκιμαστεί στο «Αλί Σάμι Γεν». Πλέον ονομάζεται «Turk Telekom», αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι αντιλαμβάνονται πως είναι η ίδια «καυτή» έδρα.

Το γήπεδο της Γαλατασαράι. Μιας ομάδας που σταθερά τις τελευταίες δεκαετίες είναι σε υψηλότατο επίπεδο και με μεταγραφές δίχως άλλο εντυπωσιακές.

Η «Τσιμ Μπομ» λοιπόν, θα είναι το σωματείο που θα φιλοξενήσει απόψε τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη.

Με την Πρωταθλήτρια Τουρκίας να αποτελεί ξεκάθαρα ένα απίστευτα δύσκολο τεστ για τα «παιδιά» του Γιώργου Δώνη!

[the_ad id=”309113″]

Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Θετικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού ο Κουάσι:

Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να «φουλάρει» για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, με τον Εμπουέ Κουάσι να μοιάζει να βρίσκεται σε προτεραιότητα.

[the_ad id=”309115″]

Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Με τηλεοπτική κάλυψη τα φιλικά του Παναθηναϊκού:

Με τηλεοπτική κάλυψη θα διεξαχθούν και τα τρία εναπομείναντα φιλικά του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πριν από την έναρξη της σεζόν.

Συγκεκριμένα οι αγώνες του τριφυλλιού θα προβληθούν μέσα από τη συχνότητα των καναλιών Novasports, καθώς η συνδρομητική εταιρεία μετά και τη συμφωνία για τα δικαιώματα των επίσημων αγώνων της ομάδας κατάφερε να εξασφαλίσει και αυτά των αγώνων προετοιμασίας.

Πρώτο παιχνίδι που μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι των πρασίνων μέσα από το Novasports2HD είναι εκείνο κόντρα στη Γαλατάσαράι, όπου θα διεξαχθεί στις 21:00 στο Turk Telekom Arena.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 20:00 με το Μπεσίκτας – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης, ενώ τέλος υπάρχει και το Παναθηναϊκός-Ξάνθη, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 20:30 στο ΟΑΚΑ.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Γαλατάσαραϊ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Ή μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το Galatasaray Panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Και μέσω αναζήτησης στο twitter…

https://twitter.com/search?q=Galatasaray%20-%20Panathinaikos&src=typed_query&f=live

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News