Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Scouting Report: Ελεύθεροι εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για δύο εξτρέμ και το newspao.gr κάνει scouting βρίσκοντας περιπτώσεις παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι ή που είναι ήδη ελεύθεροι και είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Ντιόγκο Βιάνα: Ο Πορτογάλος της Μπελενένσες φέτος μέτρησε 31 συμμετοχές με 8 ασίστ και 1 γκολ.  Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Πόρτο έχει απασχολήσει έντονα τον ελληνικές ομάδες στο παρελθόν.

Ζέρσον Καμπράλ: Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Λέβσκι Σοφιας θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο. Ως τώρα έχει 10 γκολ και 6 ασίστ σε 31 ματς. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Φέγενοορντ, Τβέντε και Μπαστιά μεταξύ άλλων.

Γκάμπριελ Τόρχε: Ο 29χρονος Ρουμάνος εξτρέμ είναι ποιοτικός παίκτης, ωστόσο οι λάθος επιλογές των τελευταίων χρόνων των έχουν φέρει στον…πάγκο της Σίβασπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι. Ο πρώην παίκτης των Ουντινέζε, Εσπανιόλ και Γρανάδα (μεταξύ άλλων) ψάχνει μία τελευταία ευκαιρία στην καριέρα του.

Ντόνις Αβντιάι: Στα 22 του έμεινε ελεύθερος από την Βίλεμ με την οποία έκανε καλές εμφανίσεις. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Σάλκε, Στουρμ Γκράτζ και Ρόντα, ενώ είναι διεθνής με το Κόσοβο.

Σάμιου Γκαρσία: Η περίπτωσή του μοιάζει με του Τόρχε. Ο 28χρονος Ισπανός ψάχνει τρόπο να αναστήσει την καριέρα του. Αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Λεβάντε, ενώ έχει παίξει και σε Μάλαγα, Βιγιαρεάλ, Ρούμπιν Καζάν και Λεγκάνιες.

*Ο πρώτος από αριστερά στην φωτογραφία, Κέλβιν, είχε συμπεριληφθεί στο άρθρο, ωστόσο μόλις πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε από την Φλουμινένσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News