Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 3/2/2019 – 17:15
  • Λιβαδειά
  • Novasports 2

Να συνδυάσει τα 111 χρόνια από την ίδρυσή του με νίκη στη Λιβαδειά θέλει ο Παναθηναϊκός.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού μεσοβδόμαδα, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει… σερί τα «διπλά» του κερδίζοντας και σήμερα τον Λεβαδειακό.

Επιπλέον κίνητρο για τους «πράσινους» αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα ο σύλλογος γιορτάζει 111 χρόνια ιστορίας.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα προχωρώντας σε μόλις δύο αλλαγές κι αυτές αναγκαστικές. Αντί των τιμωρημένων Μαυρομμάτη και Κάτσε αναμένεται να αγωνιστούν οι Οικονόμου (με αουτσάιντερ τον Παντελάκη) και Δώνης.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Κουλιμπαλί δεξιά, τον Οικονόμου αριστερά και τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κουρμπέλης με τον Δώνη θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Γιόχανσον και Ινσούα στο δεξί και αριστερό άκρο στην άμυνα, ενώ ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα.

Η αποστιολή: Με τον Σωκράτη Διούδη να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή ταξίδεψε στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός για τη 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει κανονικά τον 25χρονο τερματοφύλακα, παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει μετά την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κάτσε και Μαυρομμάτης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Αναλυτικά, οι αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδη, Παντελάκη, Πούγγουρα, Κουλιμπαλί, Στάικο, Άλτμαν, Δώνη, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Τζανδάρη, Μακέντα και Καμπετσή.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Γιόχανσον: «Μας περιμένει άλλος ένας δύσκολος αγώνας μακριά από το ΟΑΚΑ και οφείλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και αποτελεσματικοί με την παρουσία μας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι μέχρι το τέλος να τα δώσουμε όλα για να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε. Θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στις δυνατές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα και στο Αγρίνιο πιστεύω πως τα καταφέραμε με τον πιο πειστικό τρόπο.

Είμαι βέβαιος ότι η προσπάθειά μας θα έχει και συνέχεια, αφού πιστεύουμε στη δουλειά που γίνεται και στη βελτίωση που μέρα με τη μέρα παρατηρείται στην απόδοσή μας. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να σκεφτόμαστε από το να μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και μόνο για αυτήν. Η νίκη στην αναμέτρηση της Τετάρτης τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο σταθεροί και αποτελεσματικοί στο μέλλον».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.vipbox.live/football-live

https://www.google.gr/search?q=levadiakos+panathinaikos+live+streaming&source=lnt&tbs=qdr:d&sa=X&ved=0ahUKEwiH_OzA0J_gAhUFs4sKHV5-ATMQpwUIJA&biw=1366&bih=657

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News