Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός Live Streaming 24/11/2019 | σήμερα

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 30/1/2019 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ 1

Την πρώτη του νίκη το 2019 ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Χωρίς νίκη παραμένει μέχρι και σήμερα ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, καθώς μετράει τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας το 2019.

Οι ιώσεις που θέρισαν το «τριφύλλι» σε συνδυασμό με την αγωνιστική «κοιλιά» που έκανε η ομάδα του Γιώργου Δώνη επηρέασαν σημαντικά τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σήμερα καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη το νέο έτος.

Αντίπαλός τους ο Παναιτωλικός, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στο Αγρίνιο, για την 15η αναβληθείσα αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός από το αρνητικό σερί, οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν εκ νέου καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του θα παίξει η τριάδα Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης, ενώ μπακ-χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Ινσούα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Κουρμπέλης και Κάτσε, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Χατζηγιοβάνης και ο Μπουζούκης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming: Εκτός πλάνων ο Οικονόμου

Εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη ακόμα και για εναλλακτική λύση φαίνεται πως βρίσκεται ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έμεινε εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γιώργου Δώνη για τους παίκτες που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο για το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, είναι φανερό πως ο Οικονόμου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί πως λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και προσπαθώντας να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος άμα του ζητηθεί.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ 1

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=SbZQY3UYw_Y

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News