Παναθηναϊκός - Λάρισα Live Streaming

Παναθηναϊκός - Λάρισα Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λάρισα Live Streaming

  • 27/1/2019 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ 1

Νίκη που θα επουλώσει τις πληγές που άφησε ο αποκλεισμός του Κυπέλλου θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ.

Να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα του 2019 θέλει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος απόψε την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν για το πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από τον αποκλεισμό-σοκ από τη Λαμία για το Κύπελλο στα πέναλτι την Πέμπτη.

Πλέον η πεντάδα είναι ο τελευταίος στόχος για το «τριφύλλι», αλλά ο ανταγωνισμός είναι έντονος από Ξάνθη, Παναιτωλικό και Άρη, ενώ ιδιαίτερα απειλητική θα γίνει και η ΑΕΛ με νίκη απόψε.

Παναθηναϊκός – Λάρισα Live Streaming

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κολοβέτσιο, ενώ ανέτοιμος είναι ακόμη ο Πούγγουρας και εκτός της 20μελους αποστολής έμεινε ο Καμπετσής.

Έτσι όλα δείχνουν πως παρτενέρ του Μαυρομμάτη στο κέντρο άμυνας θα είναι ο Παντελάκης, που μετρά μόλις τρεις συμμετοχές στη σεζόν και όλες στο Κύπελλο.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ινσούα αριστερό μπακ, ενώ στα δεξιά (εφόσον προτιμηθεί τετράδα στην άμυνα) θα παίξουν Γιόχανσον ή Κουλιμπαλί.

Κουρμπέλης και πιθανότατα Δώνης θα είναι στο κέντρο, ενώ Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ θα κινούνται πίσω από τον Μακέντα. Αν προτιμηθεί το 4-3-3, θα αφαιρεθεί από το βασικό σχήμα ένας εκ των Μπουζούκη ή Μουνιέ για να μπει πιθανότατα ο Κάτσε.

Υπάρχει και το σενάριο της τριάδας στην άμυνα, όπου ο Κουλιμπαλί θα είναι δεξί στόπερ και ο Γιόχανσον θα περάσει σε ρόλο μπακ-χαφ αφήνοντας εκτός ενδεκάδας πάλι έναν εκ των Μπουζούκη ή Μουνιέ.

Πέρα από όσους προαναφέρθηκαν, στην αποστολή είναι και οι Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης και Βέργος.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ 1

Παναθηναϊκός – Λάρισα Live Streaming

Το newspao.grθα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://webtv.ert.gr/ert1-live/

Παναθηναϊκός – Λάρισα Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News