Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

  • 29/09/2018 – 19:00
  • ΟΑΚΑ
  • ΕΡΤ 1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ…

Παρά τις όποιες αντιξοότητες το «τριφύλλι» με… μάτι που γυαλίζει είναι έτοιμο να συνεχίσει το σερί νικών και καλών εμφανίσεων με νέο «θύμα» τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μέχρι τώρα Ξάνθη, Λαμία, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, δεν κατόρθωσαν να σταματήσουν το… τρένο του Παναθηναϊκού. Δεν το πέτυχαν ούτε τα λάθη του Σιδηρόπουλου σε βάρος του «τριφυλλιού» στο ματς της πρεμιέρας. Γενικά οι «πράσινοι» είναι ασταμάτητοι, όσα κι αν προσπάθησαν να κάνουν οι πάντες που βρέθηκαν απέναντί του.

Ε τώρα… μπαίνουν τα μεγάλα μέσα. Βλέπετε μέχρι και ο καιρός θα είναι ενάντια στον Παναθηναϊκό στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, παρουσιάζοντας σε βίντεο τις αδυναμίες των Ηπειρωτών και ζήτησε για άλλη μία φορά από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και Ινσούα.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Δώνης με τον Κουρμπέλη, ενώ οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα παίξουν στα πλάγια της επιθετικός. Ο Καμπετσής θα είναι πίσω από τον Μακέντα.

Ο προπονητής Γιώργος Δώνης πήρε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα. Αυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Πλήγμα με Μουνιέ: Εκτός προπονήσεων τέθηκε ο Άντονι Μουνιέ, λόγω τενοντοελυτρίτιδας στον χήνειο πόδα του αριστερού γόνατος..Ο Μουνιέ έκανε επανεξέταση με μαγνητική τομογραφία στο ΥΓΕΙΑ η οποία έδειξε επιδείνωση της τενοντίτιδας. Θα αλλάξει φυσικοθεραπευτική αγωγή με μείωση των επιβαρύνσεων και προπόνηση σε πισίνα. Η εκτίμηση είναι ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://sportingvideo1.com/20180928/vv5bae4ad5258730.93432045-2046221.html

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News