Οι τρεις συμπαίκτες του Γιαννακόπουλου - Τα βασικά στοιχεία τους

Η πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τις τρεις από τις εταιρείες που έχουν δείξει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στο εγχείρημα για το ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, κατονόμασε τις AECOM, Redbone και BlueRock, για τις οποίες θα γράψουμε λίγα λόγια παρακάτω.

AECOM: Πρόκειται για την πιο γνωστή από τις τρεις. Η AECOM προσφέρει τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη management σε διάφορα ζητήματα, όπως η αρχιτεκτονική, τα οικονομικά και άλλα. Ανάμεσα στα έργα που έχει αναλάβει ήταν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2012 και του 2016, καθώς επίσης και οι Πύργοι Έτιχαντ.

Redstone:  Η Redstone ασχολείται με την ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση, την εμπορική χρηματιστηριακή αγορά ακίνητων περιουσιών. Οι υπηρεσίες της Redstone κυμαίνονται από την απόκτηση γης, το δικαίωμα ιδιοκτησίας, την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τη χρηματοδοτική μίσθωση και τη διαχείριση ακινήτων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Bluerock: Πρόκειται για εταιρεία fund που ιδρύθηκε το 2013 και ασχολείται με τις επενδύσεις σε real estates και τις επενδύσεις. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Αυτή τη στιγμή έχει στην κατοχή της ακίνητα που αγγίζουν σε αξία τα 500.000.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News