Φρατζέσκος: "Με στεναχώρησαν δύο πράγματα που έγιναν από τον πάγκο του Ολυμπιακού"

«Πρέπει να κοιτάξουν το καλύτερο για το σύλλογο, δεν ξέρω τι λύση μπορεί να βρεθεί».

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Φρατζέσκος μετά από το παιχνίδι της ομάδας Κ20 του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

Αναλυτικά:

«Είναι η πρώτη φορά που ήρθα στου Ρέντη ως προπονητής της Κ20. Θα μιλήσω πρώτα για το ματς και μετά θα σταθώ σε δυο γεγονότα που δεν μου άρεσαν. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, δεν υπήρχαν φάσεις και από τις δυο πλευρές και όποιες έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και ένα-ένα παιχνίδι ξεχωριστά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παραμένουμε αήττητοι καθώς τα παιδιά έχουν δείξει χαρακτήρα και πιστεύω πως μπορούμε μέχρι το τέλος να είμαστε στην πρώτη θέση».

Όσο για αυτά που έγιναν, απάντησε: «Από εκεί και πέρα είμαι στεναχωρημένος για δυο πράγματα. Με λυπεί μια ενέργεια που έγινε από τον πάγκο του Ολυμπιακού προς έναν παίκτη μας και δεν θέλω να αναφέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό. Το δεύτερο έχει να κάνει πως σε αυτές τις μικρές ηλικίες όταν χτυπάει κάποιος βγάζεις τη μπάλα έξω, έχουμε τον λόγο σαν προπονητές να πούμε στοπ βγάλτε τη μπάλα έξω όπως έχουμε κάνει σε άλλα παιχνίδια εμείς και κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι Fair play».

https://newspao.gr/ntropiastikes-skines-yvris-stou-renti/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News