Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming

Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

Παναθηναϊκός - Λαμία Live Streaming

 

  • 24/02/2018 – 19:30
  • Γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Λαμία (19:30, Novasports 2 HD, Newspao.gr) στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Έχοντας τον… αέρα από τη νίκη στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός σήμερα υποδέχεται στην Λεωφόρο τη Λαμία. Έχει στόχο το δεύτερο σερί καλό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης και ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι παίκτες των πράσινων έχουν ακούσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τους επισημαίνει ότι πρέπει να κατακτηθεί και σήμερα η νίκη. Μόνο έτσι θα έχει αξία το αποτέλεσμα στη Λάρισα. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να το πράξουν ανεβάζοντας κι άλλο την αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει Καραϊσκάκη.

Ένα ματς στο οποίο ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουρμπέλη, Λουτσιάνο, Μολίνς και Μυστακίδη αλλά και στον τιμωρημένο Κουλιμπαλί, ενώ επιστρέφει ο Άλτμαν στην αποστολή αλλά και την ενδεκάδα.

Ανεβάζουμε την απόδοση στο Παναθηναϊκός – Λαμία

Αναφορικά με την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να επιλέξει τους: Βλαχοδήμο, Ινσούα, Οικονόμου, Αυλωνίτη, Γιόχανσον, Κάτσε, Τζανδάρη, Λουντ, Χατζηγιοβάνη, Άλτμαν (Μουνιέ) και Δώνη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές έχοντας φτάσει στα όριά τους εξέδωσαν ανακοίνωση κατηγορώντας τη διοίκηση για κοροϊδία, ενώ λίγο αργότερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου επισκέφθηκε το Κορωπί για να τους πει πως θα πληρωθούν ως την 1η Μάρτη.

Προϊστορία στο Παναθηναϊκός – Λαμία

Ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχτεί τη Λαμία μόλις μια φορά. Την κέρδισε με 1-0 στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά η νίκη δεν του έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού στη Λαμία είχε ηττηθεί με 4-1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD

Παναθηναϊκός – Λαμία Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=pg-_0BC6nF4

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2c76e0-panathinaikos-lamia?l=3269142115

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2c76d0-panathinaikos-lamia?l=3269142115

http://firstrowgr.eu/watch/628075/1/watch-panathinaikos-vs-lamia.html

http://firstrowgr.eu/watch/628075/2/watch-panathinaikos-vs-lamia.html

http://firstrowgr.eu/watch/628075/3/watch-panathinaikos-vs-lamia.html

http://sportlemon.top/footy/panathinaikos-lamia-sl9411i?l=3269142115

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News