Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το ματς με τη Λάρισα
Διαβάστε τι δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.
Αναλυτικά:
“Είχαμε κοντά τις γραμμές, ήμασταν σφιχτοί, αναγκαστικά με τις επιλογές που έχουμε έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας. Δεν γινόταν να πιέζουμε εμείς τον αντίπαλο συνέχεια.
Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα το ήθελαν πολύ και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Υπήρχε ψυχολογική πίεση, υπήρχε βαθμολογική αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα παιχνίδια”.
Σε ερώτηση για τον Λουντ απάντησε:
“Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Μπορεί να αγωνιστεί στα πλάγια, στο κέντρο, πίσω από τον φορ. Έχει τα καλά του παιχνίδια και τα κακά του. Τον ξέρουμε. Αλλά είναι ένας παίκτης που τον θέλει κάθε προπονητής. Ας ελπίσουμε μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μπορέσουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- «Πήρε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης»
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»