"Άκυρο" Βιγιαφάνιες σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ!
“Άκυρο” σε προτάσεις τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού έριξε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, σύμφωνα με όσα τονίστηκαν στην συνάντηση του μάνατζέρ του με το “τριφύλλι”.
Οι δύο ελληνικές ομάδες προσέγγισαν τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος τόνισε πως δεν θέλει να πάει σε καμία από τις δύο καθώς σέβεται και αγαπάει τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, τόνισε πως νιώθει αδικημένος, καθώς ουδέποτε η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν εκπλήρωσε την υπόσχεσή της για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού πιέζει πλέον έντονα να αποχωρήσει για την Αλάνιασπορ και αυτά είναι τα δύο νέα “διαπραγματευτικά ατού” του.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Με αλλαγές η 11άδα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
- «Άρρωστος» Παναθηναϊκός ο Αταμάν - Κυκλοφόρησε με σορτσάκι του «Τριφυλλιού» (pic)
- Γιαννακόπουλος: «Θρυλικέ μάγκα νούμερο 1… Συνδέονται οι φυλακισμένοι διαιτητές, όταν έχουν σφυρίξει όλους τους…»
- Επόμενος πρόεδρος ΕΟΚ: Το μεγάλο φαβορί μετά τον Λιόλιο
- «Μάτια» και στην Euroleague για ψηλό με... σπάσιμο συμβολαίου!