Κουλιμπαλί: «Αν ο καθένας φεύγει δεξιά και αριστερά…»
Στην συσπείρωση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί…
Ο δεξιός μπακ των πρασίνων τόνισε πως η διακοπή και ο χρόνος που πέρασαν με τις οικογένειες τους βοήθησαν τους παίκτες, ενώ υποστήριξε ότι όλη η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να παίρνει θετικά αποτελέσματα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κουλιμπαλί
«Το γνωρίζουμε το κλίμα, ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα πω ότι είμαστε όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι, όλοι οι παίκτες με το επιτελείο, είμαστε μια γροθιά, μια ομάδα και ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αν ο καθένας φεύγει δεξιά κι αριστερά, οι δυσκολίες θα κρατήσουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την νίκη επί του Πλατανιά, είχε τονίσει: «Καλή χρονιά σε όλους, μετά από δυο μήνες χωρίς νίκη το 2018 ήρθε με νίκη. Αρχίσαμε θετικά και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι».
Τέλος, για το πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα, είπε: «Όταν έχεις προβλήματα, αυτά γεμίζουν τη σκέψη και το μυαλό σου κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε παίκτης όμως στο τέλος της χρονιάς είχε τη δυνατότητα να μείνει για λίγο με την οικογένειά του, αυτό μας βοήθησε κι αυτό μας έδωσε ώθηση και θέλω να πιστεύω πως το νέο έτος θα κάνουμε το παν για να έχουμε θετικά αποτελέσματα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»