Ο λόγος που καθυστερεί η μεταγραφή του Μολέδο στην Τραμπζονσπόρ

Δε δίνει (και) Μυστακίδη ο ΠΑΟΚ για Μολέντο

Η Τραμπζονσπόρ είναι μέχρι στιγμής η μόνη ομάδα που προσφέρει τα περισσόετρα χρήματα (500.000) για να κάνει δικό της τον Ροντρίγκο Μολέδο…

Βέβαια η Τούρκικη ομάδα βρίσκεται σε επιτήρηση από την UEFA από το καλοκαίρι του 2016, κάτι που καθυστερεί την μεταγραφή του Βραζιλιάνου στόπερ.

Συγκεκριμένα, η Τραμπζονσπόρ έχει υπογράψει ένα συμφωνητικό στο οποίο το άνοιγμα τον εσόδων-εξόδων είναι συγκεκριμένο και μετά την μεταγραφική υπέρβαση που έκανε το περασμένο καλοκαίρι πρέπει να το ισορροπήσει με πωλήσεις.

Γι’ αυτό το λόγο στην Τουρκία μεταθέτουν για αργότερα την υπόθεση του Μολέδο ώστε να καταφέρουν να πουλήσουν κάποιους από τους παίκτες τους, ώστε στη συνέχεια να έχουν την δυνατότητα να κινηθούν για τον Βραζιλιάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News