Κολοβέτσιος: "Δεν ξέρω τι συμβαίνει..."
Στον παράγοντα τύχη απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Κολοβέτσιος…
Ο αμυντικός των πρασίνων υποστήριξε ότι η ομάδα αρκετά καλά στον αγώνα, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το ότι δεν προηγήθηκε στην ευκαιρία με το Λουντ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κολοβέτσιος στον Σπορ ΦΜ
«Θεωρώ ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Αν βάζαμε το γκολ στην ευκαιρία με τον Λουντ θα ήταν διαφορετικό το ματς. Σταθήκαμε άτυχοι με το γκολ στο τέλος. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε».
Για τα προβλήματα στα εκτός έδρας: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το έχουμε συζητήσει. Θεωρώ ότι μπήκαμε αρκετά καλά. Δεν σκοράραμε και στο τέλος την πατήσαμε».
Για την διακοπή και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Η διακοπή θα είναι υπέρ μας. Το ματς με την ΑΕΚ είναι ντέρμπι. Πρέπει, έχοντας και την παρουσία του κόσμου μας, να μπούμε μέσα και να πάρουμε τους τρεις βαμούς».
Για το εάν ο Παναθηναϊκός είναι άτυχος: «Σήμερα έπαιξε ρόλο η τύχη. Ήταν ένα γκολ το οποίο δεν έπρεπε να δεχτούμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού