Ουζουνίδης: "Άλλους παίκτες θα άλλαζα..."

Ουζουνίδης: "Άλλους παίκτες θα άλλαζα..."

Στην μαχητικότητα και την διάθεση των παικτών του για την νίκη στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης…

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως ήταν μία κακή μέρα για την ομάδα αφού υπήρξαν οι δύο αναγκαστικές αλλαγές κάτι που δεν του επέτρεψε να κάνει κινήσεις, ενώ υποστήριξε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Το πάλεψε πολύ, όπως και εμείς. Έκαναν γκολ την ευκαιρία τους, αλλά εμείς όχι. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, που έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία. Το πρόβλημα είναι πως άλλη μία φορά εκτός έδρας δεχτήκαμε γκολ. Κάτι θα γίνει και θα το φάμε. Εμείς δυσκολευτήκαμε να έχουμε καλές επιλογές στην αντίπαλη περιοχή. Κάναμε κακές επιλογές και δεν ολοκληρώσαμε σωστά τις φάσεις. Υπήρχε διάθεση, θέληση και μαχητικότητα, αλλά δυστυχώς είχαμε παίκτες σε κακή μέρα όταν είχαμε τη μπάλα.

Είχαμε τις αναγκαστικές αλλαγές με τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες και δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποιους που δεν βοήθησαν, ως προς το παιχνίδι τους. Είναι μία δύσκολη μέρα για μας, γιατί θέλαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ελπίζω με τη διακοπή να γυρίσουν κάποιοι παίκτες, αλλά χάνουμε άλλους και γυρνάμε από την αρχή. Θα συνεχίσουμε, θα προσπαθούμε και ελπίζω να γυρίσει η μπάλα και να είναι με το μέρος μας».

– Αυτά που λέγατε στο Κορωπί, τα είδατε να γίνονται σήμερα;

«Προσπάθεια έγινε, αλλά δεν φτάνει. Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι όταν έχουμε τη μπάλα. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς, άλλους παίκτες θα άλλαζα. Δεν φτάνει μόνο η διάθεση, εκτός έδρας θέλουμε και άλλα πράγματα. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, τι λείπει, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr