Άλτμαν: "Αισθάνομαι χάλια"
Σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του φιλοξενήθηκε ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος τόνισε πως αισθάνεται χάλια για την κίνησή του να χτυπήσει τον αντίπαλό του (με αποτέλεσμα να αποβληθεί) στο παιχνίδι του “τριφυλλιού” με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Η κλωτσιά φαίνεται πολύ πιο σοβαρή στο βίντεο απ ότι στην πραγματικότητα. Ανέλαβα αμέσως την ευθύνη και δέχτηκα τις συνέπειες. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση σε αυτό το ματς με την Λάρισα και όπως αποδείχτηκε δεν μπόρεσα να την διαχειριστώ σωστά. Αισθάνομαι χάλια που δεν θα αγωνιστώ στο ματς με τον Ολυμπιακό επειδή είναι ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: «Στην Ελλάδα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, η πόλη και οι άνθρωποι. Οι Ελληνες έχουν καλύτερη αθλητική κουλτούρα από εμάς».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΓια την απόδοσή του: «Οι επιδόσεις μου δεν είναι ακόμα αρκετά καλές!»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε