Σκέψεις επανέναρξης των συζητήσεων μεταξύ Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου πριν το τέλος της σεζόν!
Σοβαρές σκέψεις κάνει η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να επανέλθει στον Γιάννη Αλαφούζου για το PAO FOUNDATION πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.
Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι τα 10.000.000 ευρώ του χρέους και τα 17.000.000 ευρώ που θα χρειαστεί να ξοδευτούν φέτος.
Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σκέφτεται να επανέλθει προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (ίσως και νωρίτερα), προκειμένου να δει πόσα από αυτά τα 17.000.000 έχουν καλυφθεί, έτσι ώστε το μοναδικό “αγκάθι” να είναι τα 10.000.000 που χωρίζουν τους δύο άντρες στο θέμα του χρέους.
Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψάχνει συμπαίκτες για να καλυφθεί από τώρα αυτό το πόσο (ή έστω το μεγαλύτερο) των 27.000.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο αυτό να διαψεύδεται ή να επιβεβαιώνεται για την ώρα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»