Η υπόσχεση του Άλτμαν

Η υπόσχεση του Άλτμαν

Υπόσχεση ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει καλύτερος στην συνέχεια του πρωταθλήματος έδωσε ο Όμρι Άλτμαν…

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ανέφερε τους λόγους που οι πράσινοι δεν ήταν καλοί στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως ο κόσμος της ομάδας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε κι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League;

«Σίγουρα είχαμε αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ήταν πολύ λίγες οι ημέρες ανάμεσα στα παιχνίδια που δώσαμε, έτσι ώστε να μπορούμε να επανέλθουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Όμως αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία για εμάς. Εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι, μείναμε με δέκα παίκτες, αυτό δεν ήταν… στα πλάνα μας όμως έπρεπε να το ξεπεράσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κάτι που δεν καταφέραμε. Προφανώς μας δυσκόλεψε η αποβολή, όμως, έπρεπε να προσαρμοστούμε. Δεν δημιουργήσαμε φάσεις κόντρα στον Λεβαδειακό κι αυτό ήταν που μας κόστισε. Αν δεν κάνεις φάσεις, δεν μπορείς να πάρεις τα παιχνίδια».

Η άδεια Λεωφόρος ήταν ένα μειονέκτημα για εσάς στο τελευταίο ματς;

«Προφανώς και μας επηρέασε η απουσία του κόσμου. Περιμένουμε από τον κόσμο μας αυτή τη σεζόν να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Μας βοηθούν πολύ, μας σπρώχνουν στη νίκη κάθε φορά και προκαλούν άγχος στην αντίπαλη ομάδα».

Ο Παναθηναϊκός είναι στο -6 από την κορυφή, πιστεύεις ότι ανατρέπεται αυτό;

«Υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε ακόμα. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε, και είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη στη συνέχεια, αυτό μπορώ να σας το… υποσχεθώ και θα δώσουμε τα πάντα για να καλύψουμε αυτή τη διαφορά που υπάρχει από την κορυφή».

Κρίσιμα ματς για Ελλάδα και Κύπρο! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr