Scouting Report: Όλα Τζον

Scouting Report: Όλα Τζον

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, με το deal να φέρει στο “τριφύλλι” τον Όλα Τζον, με τον οποίον οι “πράσινοι” συζητάνε τις τελικές λεπτομέρειες για την συμφωνία τους.

Το newspao.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αγωνιστικό προφίλ του Ολλανδού εξτρέμ.

Ο 25χρονος διεθνής έκανε το “μπαμ” στις δύο πρώτες σεζόν της καριέρας του, όταν και πήρε φανέλα βασικού στην Τβέντε. Διακρίθηκε και διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του και την ταχύτητά του, καθώς επίσης και για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση. Είναι πολύ δυνατός στο 1 vs 1, ενώ έχει και καλή πάσα και σέντρα. Το τελείωμά του δεν είναι τοπ επιπέδου, ωστόσο παραμένει αξιόπιστο. Τέλος, έχει και καλό κοντρόλ.

Στα αρνητικά του, δεν είναι τόσο καλός κεφαλοσφαιριστής, ενώ πολλές φορές παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα. Ακόμη, την τελευταία διετία έχει δείξει να μην είναι τόσο σταθερός στην απόδοσή του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το μεγαλύτερο, ωστόσο, πρόβλημα εμφανίζεται στον δύσκολο και “περίεργο” χαρακτήρα του.

Πρεμιέρα Eurobasket 2017 και προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Ευρώπη και Νότια Αμερική! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News