"Θέλει να μείνει ο Μολέδο"

«Ψάχτηκαν για αντι-Μολέδο»

Να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επιθυμεί ο Βραζιλιάνος στόπερ Ροντρίγκο Μολέδο.

Αυτή είναι η επιθυμία του και αυτή μετέφερε στην ΠΑΕ μέσω του μάνατζέρ του! Οι “πράσινοι” και ο Βραζιλιάνος άσος έχουν συμφωνήσει σε πρώτη φάση σε επέκταση του συμβολαίου του με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν κοντά στις 500.000 ευρώ/χρόνο μαζί με τα μπόνους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα panathinaikos24.gr, αυτό που καθυστερεί την όλη υπόθεση είναι οι εγγυήσεις που ζήτησε η πλευρά του έμπειρου αμυντικού. Η πλευρά του Μολέδο ξεκαθάρισε πως εφόσον εξοφληθούν οι οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του και εφόσον η ΠΑΕ εγγυηθεί πως θα υπάρχει…κανονικότητα στις πληρωμές, τότε θα πέσουν -αμέσως- και οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.

Σερί ταμεία σε αποδόσεις για όλα τα γούστα! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr