Τα εισιτήρια με Άλκμααρ

Μέσος όρος... απογοήτευση στη Λεωφόρο

Την Πέμπτη στα εκδοτήρια θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτήριων του φιλικού αγώνα Παναθηναϊκός – Άλκμααρ που θα λάβει χώρα την ίδια μέρα.

Αναλυτικά:

Την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας τα εισιτήρια του πρώτου φετινού εντός έδρας φιλικού της αγώνα

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο του φετινό φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο την Ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των € 10 για όλες τις Θύρες του γηπέδου πλην των Θυρών 10 (20 €) και 3 (30 €).

Η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο την ίδια την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη, 20 Ιουλίου) ηλεκτρονικά από τις 10:30 και από τα εκδοτήρια από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 09:30 μέχρι τις 17:00.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr