Τους... τσίτωσε o Ουζουνίδης

Επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι!

Υπό τις άγριες διαθέσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους…

Ο τεχνικός των πρασίνων ανέβασε πολλές φορές του τόνους και τα «έψαλλε» σε πολλούς από τους παίκτες του, όταν έπεφτε στην αντίληψή του κάποιο λάθος.

Ο Βλαχοδήμος ήταν ένας από του παίκτες που άκουσε παρατηρήσεις για μία λάθος πάσα «Ρε Οδυσσέα, βλέπεις ότι έχει παίκτη, είναι με γυρισμένη την πλάτη και εσύ του δίνεις τη μπάλα; Θα με τρελάνεις»

Ακόμα φωνές άκουσε και ο νεαρός του Παναθηναϊκού «Εμανουηλίδη, αφού δεν το βάζεις αυτό καληνύχτα αγόρι μου. Είναι δυνατόν; Είσαι χωρίς αντίπαλο, έχεις όλο το τέρμα μπροστά σου και δεν βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα».

Στην συνέχεια ο τεχνικός των πρασίνων νευρίασε όταν οι παίκτες του δεν κατάφεραν να σκοράρουν «είστε πέντε παίκτες χωρίς αντίπαλο. Πέντε! Και δεν βάζετε γκολ; Είναι δυνατόν την τρέλα μου μέσα, είναι δυνατόν; Αν είναι να τρέχετε, να σκυλιάζετε, να κλέβετε και στο τέλος να πλασάρετε έτσι, τι να πω»

Στο Europa League είναι τα πολλά! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News