Δυσκολεύει και του Ερντίντς

"Τριετές Παναθηναϊκού σε Ερντίντς"

Να δυσκολεύει φαίνεται για την ώρα και η περίπτωση του Μεβλούτ Ερντίτς του Ανόβερο. 

Ο 30χρονος Τούρκος επιθετικός αξιώνει κοντά στο 1.000.000 ευρώ και υπάρχει απόσταση με τους “πράσινους” που προσφέρουν κοντά στις 600-650.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο διεθνής φορ έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να ξέρει κανείς το χρονικό διάστημα που θα πάρει αυτή η υπόθεση.

Μετά το ραντεβού της πλευράς του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Τούρκου επιθετικού στην Γαλλία, αυτό που ουσιαστικά φαίνεται είναι ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να υλοποιήσει την μεταγραφή θα ήταν να ανεβάσει ο Παναθηναϊκός την προσφορά του (ίσως με μεγαλύτερα μπόνους) και να πάρει ο Ερντίτς μία καλή αποζημίωση από το Αννόβερο.

Τα λεφτά στα φιλικά και το Copa Libertadores! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr