Δηλώσεις με νόημα από Θανάση Γιαννακόπουλο!

Δηλώσεις με νόημα από Θανάση Γιαννακόπουλο!

Λόγια με νόημα που δείχνουν Παναθηναϊκή ψυχή είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος…

Ο κ.Γιαννακόπουλος τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ στην συνέχεια υποστήριξε ότι θέλει να βλέπει το τριφύλλι να κερδίζει ακόμη και στο τάβλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova

«Γενικώς σε όλα τα αθλήματα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και στον Ερασιτέχνη και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μαγαζί… γωνία και πάλι θα βρει τον δρόμο του και θα μεγαλουργεί όπως στο παρελθόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί κάτι. Θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση. Είμαστε Παναθηναϊκοί, αγαπάμε τον σύλλογο μας και θέλουμε πάντα να μεγαλουργεί»

Για το αν οι “πράσινοι” μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο μπάσκετ: «Οπωσδήποτε και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Dum Spiro Spero. Εφόσον ζω και αναπνέω πρέπει να έχω ελπίδες. Εγώ θέλω να βλέπω τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί ακόμη και στο τάβλι».

Τελικός Europa League απόψε και τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Superleague… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News