Οι δηλώσεις του σοκαρισμένου Μπεργκ για την τιμωρία του

Οι δηλώσεις του σοκαρισμένου Μπεργκ για την τιμωρία του

Απογοητευμένος από την τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι ο Μάρκους Μπεργκ…

Ο Σουηδός επιθετικός των πρασίνων σχολίασε την ποινή τονίζοντας ότι ήταν πολύ αυστηρή, αφού δεν έγινε κάτι υπερβολικό για να δικαιολογήσει το 3+1 αγωνιστικές, ενώ στην συνέχεια υποστήριξε ότι πλέον στον Παναθηναϊκό είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αποφάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερκ στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό πριν η έφεση της ομάδας εξεταστεί. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα είμαστε πεπεισμένοι ότι η απόφαση θα αλλάξει και η ποινή θα μειωθεί».

Στη συνέχεια, είπε για τη σύρραξη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Ένας από τους παίκτες τους (σ.σ. του ΠΑΟΚ) προσπάθησε να κλωτσήσει τον τερματοφύλακά μας. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου μπήκαμε στη μέση για να μην το κάνει. Δεν είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση. Ο Κρέσπο με έπιασε από τον λαιμό για λίγο, πέσαμε κάτω και βρεθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρα κίτρινη κάρτα και αυτό έγραψε και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα. Δεν ξέρω τι να πω.

Είμαι σοκαρισμένος και απογοητευμένος. Τιμωρήθηκα όσο πιο σκληρά γινόταν με τις 3+1 αγωνιστικές, επειδή ήμουν αρχηγός. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε με εντελώς διαφορετικά κριτήρια από αυτά που είδε ο διαιτητής και έκρινε από κοντά την κατάσταση και θεώρησε ότι η πιο σωστή τιμωρία ήταν η κίτρινη κάρτα. Η ομοσπονδία έχει δείξει τι θέλει. Δυστυχώς στον Παναθηναϊκό είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον κόσμο που πετάει πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι εντελώς ηλίθιο».

Τελευταία αγωνιστική και ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει… Όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News