Σε "σύγχυση" Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος
Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά δεν είναι δεδομένο και έτσι έχουν “παγώσει” όλα τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.
Αν και στην αρχή φαίνονταν πως ο προϋπολογισμός για του χρόνου θα ήταν στα 12 εκατομμύρια ευρώ (με την εφορία), οι δηλώσεις του Μπεργκ έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις τον Γιάννη Αλαφούζο και πλέον όλα είναι “ανοικτά”.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης να μην προχωράνε τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους όπως θα ήθελαν. Οι δύο “άνδρες” επιθυμούσαν να “κλείσουν” κάποιους ποδοσφαιριστές που θα έμεναν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ωστόσο πλέον δεν γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα των επερχόμενων μεταγραφών και αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι το τέλος Μαΐου όταν και θα έχει ξεκαθαριστεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
Για την ώρα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αρκείται σε επαφές με μάνατζερς προκειμένου να διερευνήσει περιπτώσεις, τόσο από το “πάνω ράφι”, όσο και φθηνότερες για το “τριφύλλι”.
Μεγάλα παιχνίδια, μεγάλες αποδόσεις. Όλα τα σημερινά προγνωστικά!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- MozzartSport: «Πιθανή αποχώρηση Αταμάν μέχρι τέλος της εβδομάδας» - Τι λένε για Ζοτς
- «Βλέπουν» άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν οι Τούρκοι για Αταμάν
- Φρουρός: «Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αταμάν: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η εντολή Αλαφούζου για την αποζημίωση Μπενίτεθ»