Μαζί στο ραντεβού Eρασιτέχνης και ΠΑΕ με την Alpha Bank

Μαζί στο ραντεβού  Eρασιτέχνης και ΠΑΕ με την Alpha Bank

Η σύμπραξη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη είναι σε εξαιρετικό στάδιο και αυτήν την ώρα οι Δημήτρης Μπαλτάκος μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο βρίσκονται στα γραφεία της Alpha Bank και συναντώνται με κορυφαίο στέλεχος της τράπεζας για το γήπεδο στο Γουδή.

Το ραντεβού των δύο πλευρών γίνεται στα κεντρικά γραφεία, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και εκεό εκπροσωπείται από ένα εκ των κορυφαίων στελεχών της, τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Αρώνη.

Οι δύο άνδρες είχαν και χθες πολύωρη συνεργασία, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους του ζητήματος, κι ανάμεσα στα άλλα, ανέλυσαν και την υπόθεση του Βοτανικού και κυρίως τις τεράστιες δυσκολίες που είχαν προκύψει εκείνη την εποχή όταν ο Παναθηναϊκός ήθελε να φτιάξει γήπεδο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Δείτε τα καλύτερα προγνωστικά για το Παιχνίδι του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr