Όταν "πλακώθηκαν" για τον Κομίνη

Όταν "πλακώθηκαν" για τον Κομίνη

Στο πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” της καριέρας του ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης που θα διαιτητεύσει αύριο τη “μάχη” του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στην Λεωφόρο. 

Για την διαιτησία του στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά, το 2015, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός “πλακώθηκαν” για πάρτη του.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν παράπονα από την διαιτησία του Κομίνη καθώς θεωρούσαν ότι άφησε ατιμώρητο σε το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, ότι δεν έβγαλε κίτρινες κάρτες, ενώ είχαν ζητήσει και ένα πέναλτι.

“Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Όσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται. Για πολλοστή φορά χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, μέσω των περίφημων non paper, προκειμένου να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν ως άποψη ότι έπιασε τόπο ο εκβιασμός προς τους διαιτητές.

Αποτελεί, πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»” είχε πει ο Παναθηναϊκός σε ανακοίνωση του.

Ο Ολυμπιακός απάντησε: “Όσο οι συκοφάντες βλέπουν τη λάσπη τους να καταλήγει στο κενό και όσο καταρρέουν αγωνιστικά, τόσο ο πανικός τους θα μεγαλώνει και θα καταφεύγουν σε γελοίες ανακοινώσεις. Δεν θα μπούμε σε διάλογο με κάποιους για τους οποίος η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά”, ανέφεραν οι “ερυθρόλευκοι”.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ….ΣΤΟIΧΗΜΑ ?

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News