"Ομορφιές" στο Καραϊσκάκη και πάλι! (pics)
Εκτός των πολλών λαθών που υπέπεσε ο Σπύρος Σελίμος, με πιο τρανό το κόρνερ από το οποίο ο οσφπ σημείωσε το 1-0, υπήρξαν και άλλα δύο από τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης, Βασίλη Καμπούρη.
Ο Ατρόμητος μπορεί να διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για δύο οφ-σάιντ που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό ο Λημνιός έφευγε μόνος απέναντι στον Λεάλι, με τον Καμπούρη να θεωρεί ότι ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου ήταν οφ-σάιντ, με την απόφασή του να κρίνεται λανθασμένη.
Στην συνέχεια, στο 45+1′ σε αντίστοιχη φάση ο Τόνσο είχε την ευκαιρία να βγει τετ-α-τετ, με τον Καμπούρη να μην τον αφήνει και πάλι κάνοντας και δεύτερο σημαντικό λάθος μέσα σε 7 λεπτά παιχνιδιού.


Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αιχμή Γιαννακόπουλου για φάση του Βεζένκοβ στο Ολυμπιακός-Άρης
- Παναθηναϊκός: Γιατί ο Μπενίτεθ έβγαλε τον Τεττέη στο ημίχρονο
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε πει στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»
- Η επόμενη μέρα με Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - 'Ολα τα δεδομένα για το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι έδειξε την ανάγκη για τη μεγάλη μεταγραφή, ποιος αποχωρεί