Διευκρίνιση Μιχαλαριά για τα χρήματα της ΠΑΕ

Μιχαλαριά

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς με δημοσίευσή του στο Facebook, διευκρίνισε κάποια πράγματα σχετικά με τα χρήματα που λαμβάνει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από την ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο. έγραψε :

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Διευκρινιστικά τα 665 χιλ. περιλαμβάνουν:
1) 500 χιλ. που είναι η ετήσια συμφωνημένη αποζημίωση για το δικαίωμα χρήσης του σήματος και του γηπέδου Α. Νικολαΐδης στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων


2) 50 χιλ. που είναι συμφωνημένη ρήτρα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League (δεν εισπράχθηκε πέρυσι λόγω Καμπάλα)


3) 65 χιλ. τα οποία αντιστοιχούν στα δικαιώματα χρήσης σήματος και ονόματος για τους ευρωπαικούς αγώνες (εισπράχθηκε πολύ μειωμένο πέρυσι λόγω Καμπάλα). 


Οι 300 χιλ. ειναι ΠΕΡΣΙΝΗ χορηγία του ΣΚΑΙ (και προσωπικά του κ. Αλαφούζου η οποία αν δεν υπήρχε ο Α.Ο. θα είχε βάλει λουκέτο). Όχι της ΠΑΕ. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber