Ευχαριστημένος ο Κουρμπέλης

Ευχαριστημένος ο Κουρμπέλης

Πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την νίκη με 5-0 επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης…

Ο αμυντικός χαφ των πρασίνων αναφέρθηκε στην θέση του κεντρικού αμυντικού -που αγωνίστηκε σήμερα- ενώ στην συνέχεια μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και την δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρμπέλης

“Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μπορώ να πω στο πρώτο ημίχρονο, μας δόθηκαν αρκετοί χώροι από τη Βέροια, τους εκμεταλλευτήκαμε, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ, δεν ήταν, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε”.

Για το αν έκαναν οι ίδιοι εύκολο το ματς:
“Νομίζω ναι. Όσο θα περνούσε η ώρα χωρίς να έχουμε βάλει γκολ, τόσο πιο δύσκολο θα γινόταν. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στη συνέχεια η Βέροια άνοιξε περισσότερο κι έτσι εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε”.

Για τα πολλά γκολ που σημειώνει στα τελευταία παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και τι έχει αλλάξει συγκριτικά με την αρχή της σεζόν:
“Νομίζω το ένα αποτέλεσμα φέρνει τ’ άλλο. Δηλαδή μία νίκη φέρνει πάντα αυτοπεποίθηση, χαμόγελα κι έτσι συνεχίζουμε και βλέπουμε ότι τώρα στα τελευταία παιχνίδια είμαστε αρκετά παραγωγικοί”.

Για το ότι έπαιξε στο κέντρο της άμυνας:
“Έχω πει ότι δεν έχω πρόβλημα, όπου μου ζητηθεί θα παίξω. Έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν αρκετά παιχνίδια, έτσι έπαιξα και σήμερα και είναι καλό για την ομάδα που δε δεχθήκαμε γκολ”.

Για τη δύσκολη συνέχεια:
“Βασικά το περιμένουμε αυτό το πρόγραμμα. Γι’ αυτό δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό, για να βρούμε μπροστά μας αυτό το πρόγραμμα. Εκεί πρέπει να είμαστε πιο παραγωγικοί από ποτέ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει για να χαρούμε κι εμείς, να χαρεί κι ο κόσμος”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News