Έχει κάνει... πελάτη τον Αστέρα (vid)

Έχει κάνει... πελάτη τον Αστέρα (vid)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην εντυπωσίασε κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά πήρε την ουσία (δηλαδή τη νίκη) και παράλληλα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι “πράσινοι” απέκτησαν τη φετινή σεζόν… πελατειακή σχέση με τους Αρκάδες, μιας και στις 4 φορές που αναμετρήθηκαν πήραν ισάριθμες νίκες με το εντυπωσιακό 14-1 γκολ και αυτό από μόνο του αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Στο πρώτο αγώνα που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν τον Οκτώβριο του 2016 για την η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί το Τριφύλλι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην πράσινο Κριστιάν Λεντέσμα επικράτησε με 3-1 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και ήταν η αρχή της επέλασης.

Η συνέχεια ήταν άκρως… εντυπωσιακή. Οι δύο ομάδες κληρώθηκαν στο Κύπελλο και στο πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο στις 8/2 ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και υπερκέρασε την ομάδα της Τρίπολης με 4 γκολ και πήρε από το πρώτο αγώνα την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Λίγες μέρες αργότερα οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Τρίπολη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ο Παναθηναϊκός σκόρπισε στους 5… ανέμους τους Αρκάδες, με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για αρκετά μεγαλύτερο σκορ.

Με το 4-0 παρακαταθήκη οι “πράσινοι” δεν είχαν πρόβλημα να ήταν πιο χαλαροί στον επαναληπτικό του Κυπέλλου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” και πήρε ξανά το τρίποντο με μόλις ένα γκολ μεν, αλλά ήταν αρκετό για να φύγει νικητής από την έδρα του Αστέρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News