Άκομψη κίνηση σε Ρότσα

Ρότσα

Για άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πρώτα τον Τύπο -για την πιθανή αποχώρηση ενός στελέχους της ομάδας- χωρίς να έχει μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στον ίδιο.

Μετά τον Γιάννη Σαμαρά (που την θέση του στην ακαδημίες πήρε ο Τάκης Φύσσας) κάτι ανάλογο έγινε και με την περίπτωση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος πληροφορήθηκε από τους δημοσιογράφους ότι υπάρχουν σκέψεις για την αποχώρησή του από την ομάδα.

Βέβαια, αναμένεται συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών όπου οι πράσινοι θα προτείνουν στον Αργεντινό χαμηλότερες αποδοχές. Αν ο Ρότσα τις αποδεχτεί τότε θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό στο συγκεκριμένο πόστο.

Από την άλλη πλευρά όμως το τριφύλλι δεν γίνεται να έχει την ίδια στάση με όλους. Ο Ρότσα είναι πολλά χρόνια στην ομάδα την έχει εκπροσωπήσει σαν παίκτης, προπονητής, ενώ πρόσφερε πολλά και στην ακαδημία του συλλόγου. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να του δείξουν ότι σέβονται τα όσα έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό και να τον ενημερώσουν έγκαιρα.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News