«Ψαλίδι» άνω των 5 εκατ. ευρώ

«Ψαλίδι» άνω των 5 εκατ. ευρώ

Όπως φάνηκε από τις κινήσεις του Δεκεμβρίου στον Παναθηναϊκό στοχεύουν στην μείωση των δαπανών, από την στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει την πρόθεση να καλύψει το άνοιγμα του προϋπολογισμού…

Οι πράσινοι μείωσαν το μπάτζετ της ομάδας κατά 3,5 εκ. ευρώ τον περασμένο Δεκέμβρη δίνοντας μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Περικοπές δεν θα γίνουν μόνο στην πρώτη ομάδα αλλά και στην ακαδημία, του υπαλλήλους και τα στελέχη του συλλόγου.

Σε ένα πρόσφατο δημοσίευμά της η «Live Sport» αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός από την νέα χρονιά θα έχει ρόστερ αξίας 7 εκ. ευρώ. Μετά την μείωση του μπάτζετ κατά 3,5 εκ. ευρώ θα χρειαστεί περαιτέρω μείωση ύψους 5 εκ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να προτείνει χαμηλότερες αποδοχές σε πολλούς παίκτες και σε περίπτωση που δεν δεχθούν τότε θα λυθούν τα συμβόλαια τους.

Πηγή Live Sport

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News