Αποθέωσε Ουζουνίδη, Λύμπε και το Φύσσα

Στο Κορωπί η Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο εκπροσώπησαν την πράσινη ΠΑΕ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο κ.Κωνσταντίνου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τρίδυμο των Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο και Φύσσα υποστηρίζοντας ότι ξέρουν καλά την ομάδα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος το τριφύλλι θα κλείσει την σεζόν όσο καλύτερα γίνεται.

Στην συνέχεια τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και που θα τον ακολουθούν και στις νίκες και της ήττες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου

«Οι στόχοι από εδώ και πέρα μπορούν να επιτευχθούν. Αυτοί οι οποίοι στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Ουζουνίδης, ο Λυμπερόπουλος και ο Φύσσας είναι άνθρωποι που ξέρουν τα αποδυτήρια, ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, γνωρίζουν πώς να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Περίμενα την βελτίωση. Ο Ουζουνίδης παρακολουθούσε τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, είχε άποψη για την ομάδα και για αυτό μπόρεσε να προβεί έγκαιρα σε διορθωτικές κινήσεις», ανέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του τριφυλλιού, ενώ σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό είναι να συγκεντρώνονται όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού και να γιορτάζουν, συμβολίζοντας την ενότητα του συλλόγου, απάντησε:

«Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι συνηθισμένο να συγκεντρώνονται τα τμήματα μαζί. Ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος, το λέει ο ύμνος του, το λέμε και εμείς. Από το 1963 που είμαι στον Παναθηναϊκό σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, είναι παρόντες όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπάνε. Υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες».

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr